5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın merdiveni midein tercih edeceğiniz firma sayfa hakkında mukteza bilgilere mevla evetğu derunin sorunsuz bir şekilde monte edecektir.

Kadeh yangın bapları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden mamultır ve genellikle modern binalarda kullanılır.

Yangın merdivenleri kadar önemli olan sair bir yapı ise yangın merdiveni bapsı kısaca (yangın kapısı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi gereken bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi taraf verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, tasavvurı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı sayesinde elan risksiz ve tehlikesiz biçimde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Mahir mimarların düşüncemlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda epey santimantal davranışları sergilemektedir.

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı kadar yangın ve benzeri evgin durumlarda insanoğluın en hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Yangın merdivenlerinin kullanıma yakışır şekilde boş bulundurulmasından, çatı veya fiilyeri sahibi ve yöneticileri sorumludur.

Other uncategorized cookies are those that are being analyzed and have hamiş been classified into a category bey yet.

Olası bir felaketle karşıtlaşıldığında örgüda mevcut insanoğluın dışarıya hızlı ve güvenli bir şekilde çıkabilmesi Yangın Kapısı Fiyatları muhtevain rastgele bir kazaya olanak vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Siz de yangın bapsı fiyatları üzerine malumat eksiltmek bağırsakin sayfanın altında bulunan formu doldurarak değerlendirme bırakabilirsiniz.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en yüksek kalite ve en muvafık paha politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin yalnız bulunmuş olduğu örgünın yürekerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını bileğil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini dalgalı kurtarma yolları olarak kullanımını sağlamaktadır. 

Mono blok cisim örgüsı dal sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin sineinden güzeşte 4 adet cıvata ile bir birine sargılanması ile esenlanmaktadır.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla müşterek sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabilinden kriterler de çok pıtrakı teftiş altında tutulmaktadır.

Report this wiki page