The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut makul bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir diğer faktördür. Sertifikalı bir yangın kapısı, uluslararası standartlara usturuplu olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

şu demek oluyor ki, üs ayırt şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını karışmak bağırsakin tasarlanmışken, ivedi çıkış bapsı yalnızca hızlı ve emin tahliye midein kullanılan bir kapıdır.

Cam yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, kadeh malzemesinden yapılmıştır ve genellikle çağdaş binalarda kullanılır.

Her yangın merdiveninin her iki yerında korkuluk, hızmaşte ya da cidar bulunması gerekmektedir. 

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve sonuçsuz şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın kapısı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar uygun kapı kolu Yangın Merdiveni Kapısı kadar olabilir.

Bu yüzden size tavsiyemiz düzlükında mahir ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çalışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı algı iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına ehil olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların gerekli testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapısının maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine ilişkilı olarak değişmiş olur.

yangına karşı önlemlerin allıkınması zorunludur. Bu yönetmelik kapsamında yukarıda anlatım tamlanan noktalarda sınırlı müddet ısı ve alaz intikaline dayanabilecek yangın kapıları kullanılır.

Kullanılan kapı fitili için tütün sızdırmazlık şartı yoksa elan ekonomik kapı fitili kullanılarak elan bozuk üretim sağlamlanabilir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin salt bulunmuş olduğu konstrüksiyonnın mideerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın durumunda itfaiye aracı ekiplerinin yangına müdahale edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık istirdat yolları olarak kullanımını esenlamaktadır. 

Yangın bapları yararlanma düzlükına bakılırsa, rengine için evet da modeline için çeşitli sınıflandırmalara basıcı tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan model sınıflandırması dundaki gibidir

FEZA Yol Odası Yangın Bapsı: Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının üstı aralık otomasyon sistemlerine iyi aksesuarlarla donatılmıştır. Dizge odası yangın kapıları camlı mümkün.

Report this wiki page